Groene Kaart Krommerijn

Wij bieden u de beste kaarten met de mooiste wandelroutes in de regio. We zijn druk bezig kaarten te maken voor heel Nederland, maar dat is een enorme klus. Wij stippelen namelijk alleen de mooiste routes uit, en om deze te weten moeten we ze zelf gelopen hebben. Omdat de Belgische Ardennen een populair vakantie gebied is voor veel Nederlanders die graag veel wandelen zullen wij hier onze focus eerst op leggen. We hebben al meer dan 50 geweldige routes uitgestippeld in de Ardennen.

Naast wandelroutes in voornamelijk de Ardenne, bieden wij ook routes in Amsterdam aan. Zoals u waarschijnlijk wel weet trekt Amsterdam veel toeristen. Deze willen graag langs de beste plaatsen van de stad geleid worden, en wij helpen hun daar graag bij. Zo hebben wij verschillende soorten routes voor jong en oud. Een van de routes gaat bijvoorbeeld langs Bbq Amsterdam, hier word dan een pauze ingelast om even lekker wat vlees te eten.

Italianen laten we vaak langs het beste pizza restaurant gaan die in Amsterdam te vinden is, namelijk Italiaans Restaurant Amsterdam. Onze ervaring is dat zij vaak staan te kijken van de kwaliteit van de pizza’s die hier worden verkocht. We vertellen natuurlijk niet dat deze gemaakt worden door van oorsprong Italianen.

Als er een groep dames om een leuke route komt vragen, plannen we vaak tussen de route door even een stop bij Sauna Amsterdam. Wanneer ze zin hebben is er tijd in de planning vrij om van de sauna gebruik te maken. Wanneer zij dit echter niet willen lopen we even langs een Bloemenzaak in Amsterdam waar wij ze de mooiste bloemen van Nederland laten zien.

Veel van onze routes gaan ook langs Implantaten Amsterdam omdat zij zich in een van de oudste gebouwen van Amsterdam gevestigd hebben met een hele mooie gevel. Dit gebouw is laatst door Taxatie Amsterdam Getaxeerd op tien miljoen euro, het is daarmee dus ook een van de duurste panden in Amsterdam. Dit gebouw word natuurlijk erg goed onderhouden, en er zijn elke dag wel werkzaamheden. negen van de tien keer dat wij er langslopen is er ook wel een glazenwasser van Glazenwasser Amsterdam aan het werk om de ramen schoon te houden.

Omdat er meerder verhalen bekend zijn van lekkende cv ketels die de waarde van een huis flink lieten dalen, daarom komt er wel één keer per week een mannetje van CV onderhoud Amsterdam langs om de boel even grondig na te lopen. Dit geeft wel aan hoe belangrijk dit pand is.

Wij halen veel van onze informatie van Amsterdamoudestad.nl, dit is een hele mooie website waarop veel informatie beschikbaar is, wij raden u zeker aan even een kijkje te nemen.